1 juni 2017

Je eigen racefiets opmeten

Er zijn vele bedrijven die voor jou de racefiets aanmeten, zodat je eventuele lichamelijke klachten voorkomt. Dit kan je ook zelf meten. We hebben de belangrijkste zaken voor je op een rijtje gezet. 

1 juni 2017

Koga E Deluxe: "De platina onder de E-bikes!

Als we het hebben over E-bikes dan is de Koga E Deluxe de Platina onder de elektrische fietsen.
1 juni 2017

Voedingswijzer voor de fiets Elfstedentocht 2017

Voeding is één van de belangrijkste factoren die je prestaties tijdens de fiets elfstedentocht kunnen beïnvloeden. Daarom is het belangrijk om de juiste voeding mee te nemen en op het juiste moment in te nemen. Wij hebben daarom speciaal voor u een overzicht gemaakt van wat u nodig heeft tijdens de tocht en wanneer u deze moet gebruiken. Al de onderstaande voeding is verkrijgbaar bij ons in de winkel. 

8 mei 2016

Wat doet u als het gaat regenen tijdens de fiets elfstedentocht?

U wilt er liever niet aan denken maar er bestaat een kans dat u onderweg een regenbui tegenkomt. Vaak is het maar een klein buitje. Toch kan het veel schade aanbrengen.
25 april 2016

10 tips voor het uitzoeken van een Fietshelm

Als fietser blijf je altijd een zwakke weggebruiker, ook al fiets je ontzettend veilig. Voor racefietsers is dit, vanwege hun grotere snelheid, nog meer het geval.
9 mei 2013

BEST GETEST: Fietspomp Topeak Joe Blow Sport

De Fietsersbond heeft begin 2013 een test uitgevoerd met diverse fietspompen. Met kop en schouders kwam de fietspomp van Topeak als beste uit de bus door de volgende redenen:
1  2  volgende >

e-bike NIEUWS !! nieuw in 2018 - E-BIKE Vanaf €999 van A-merk sparta!