1 mei 2018

Sparta R5Te: Winnaar prestigieuze internationale IF design award!

Als we het hebben over sportieve E-bikes dan is de Sparta R5Te de gold winner  onder de fietsen. De combinatie van 36V en meerkeuze accu met zeer krachtige motor maakt deze E-bike zo uniek, en u kunt de actieradius zelf bepalen.


Sparta R5Te: Krachtige ondersteuning

Tevens heeft de Sparta R5Te, een geluidsarme motor in het achterwiel. Daarnaast zijn er 5 geintegreerde versnellingen in de motor verwerkt voor de juiste trapfrequentie. Dit geeft je als berijder een veilig en comfortabel gevoel, met een krachtige ondersteuning. Verder is de fiets is afgemonteerd met een gashendel die je waar nodig, een duwtje in de rug geeft. De accu zit semi geintegreerd in de onderbuis. Ook ben je met de Sparta R5Te altijd op de hoogte van je rit, dankzij het LCD display met stuurbediening. Kortom de E-bike voor de echte elektrische fiets liefhebber.Specificaties Sparta R5Te

Uitvoering: Keuze accu 300W, 400Wh of 500Wh.

Framematen:

Dames: 48, 53, 57, 61
Heren: 53, 57, 61, 65

Kleuren: light olive of darkgrey

Verlichting voor en achter: automatisch


Sparta R5Te
Sparta R5Te