2 mei 2018

BEST GETEST: Fietspomp Topeak Joe Blow Sport

De Fietsersbond heeft begin 2013 een test uitgevoerd met diverse fietspompen. Met kop en schouders kwam de fietspomp van Topeak als beste uit de bus door de volgende redenen:Past probleemloos op alle ventielen

Uit de test kwam als grootste pluspunt dat de pomp probleemloos op alle ventielen te bevestigen is. Veel andere pompen klemmen niet goed, waardoor halverwege het pompen de slang van het ventiel afschiet. Door de kwaliteit hendel van de Topeak Joe Blow Sport is de slang goed op het ventiel te bevestigen. 


Nauwkeurige drukmeter 

De drukmeter op de Topeak Joe Blow Sport is zeer nauwkeurig en goed afleesbaar. 


Solide pomp voor weinig geld

De Topeak Joe Blow Sport is met €39,95 een solide pomp voor een niet al te hoge prijs. 


De testuitslag top 3:

1. Topeak Joe Blow Sport met Twinhead

2. Zefal Huski

3. De klassieke JumbopompDeze pomp bestellen?

Wilt u de Topeak Joe Blow Sport aanschaffen? Kom dan naar onze winkel of bestel via onze webshop?